Nyt se vasta alkoi loma allekirjoittaneen kohdalla - kahden viikon kesätyöpestin jälkeisenä viikonloppuna tiesin myöhäisten aamuheräämisten aikakauden alkaneen, ja tänään heräsin vanhasta tottumuksesta kymmentä vaille kuusi aamulla. Bollocks.

Perjantaina sain kirjeen, jossa onniteltiin pääsystä Turkuun IB-lukioon. Kyllä, todennäköisesti tiedät mistä puhun jos kerran olet tänne eksynyt :D. No niin no, kesäkuun kolmantena päivänä laskettuani päättötodistuksen lukuainekeskiarvon tajusin, että eiköhän se opiskelupaikka ole jo plakkarissa. Elleivät kaikki muut hakijat olisi nostaneet keskiarvoaan vähintään numerolla, kahdella. Ilmeisesti ei ;).

Huomenna pitäisi mennä ilmoittautumaan koululle. Ainevalintojen tarkastus, lukuvuoden kirjalistat ja sen sellaista. Niin, ja peruskoulun päättötorkka pitää tietty ottaa mukaan. Hittolainen, luulevat landepaukuksi - pitää kertoa että viimeiset kolme vuotta oli vaan välivaihe, ja me ollaan sitäpaitsi vuokralla, ei tämä ole meidän talo :). Paljasjalkane raumlaine mnää ole, vaik vois paistas.