Kaksi blogimerkintää samana päivänä. Olen liekeissä.

Vettä on tullut koko päivän paremman puolen kuin aisaa. Lähdin kaupungille, ja unohdin sen minkä takia oikeastaan lähdin - Matkahuollon opiskelijakortti-hakemuksen. En siinä sitten viitsinyt lähteä edestakaisin ravaamaan, vaan menin ihan perille asti. Ehtii sen kortin huomennakin hakea.

Huomasin jo ennen kartsalle lähtöä että saju alkaa loppua. Eli siis tee. Ja kun kerran on aiemmin tullut ostettua sellainen metallinen pallohökötys, jolla haudutetaan teenlehtiä vedessä, niin mitä sitä pussiteetä ostamaan. Kävinkin sitten kauppahallissa ostamassa kunnon teetä.
Valikoimaa oli enemmän kuin tarpeeksi, ja kun minulta tiedusteltiin että minkälaista teetä etsin, niin heitin vaan että "Jotain mikä menee maidon kanssa". Oli siellä kaiken maailman hedelmillä maustettuja sekoituksia, mutta kyllä se maustamaton on parasta. Pussillinen Assamia mukanani sieltä sitten lähdin.

Äsken join yhden kupillisen, ja täytyy sanoa, että kyllä on eroa verrattuna pussiteehen. Jotenkin raikkaampaa, ja vähemmälläkin sokerilla pärjää - pussiteen kanssa saa pistää melkein kilon sokeria kuppia kohti ennen kuin se alkaa maistua. Näin siis minulla.

Kylläpä tuli taas vuodatettua - ihme purkaus.